Schedule

The schedule for the overall program consists of the tutorials, plenary and panel sessions as well as technical paper and poster presentations.

The format for the virtual conference will be that all presentations (Keynotes, Plenaries, Panels, and Posters) will be pre-recorded, along with live Q&A sessions.

 2021 ISGT Program (Virtual; Times are in Eastern Prevailing Time)
Monday, February 15, 2021
Tutorials
11:00-2:00Tutorial 1
2:00-5:00Tutorial 2
Tuesday, February 16, 2021
11:00-11:30Opening Session

PES President

ISGT 2021 Chair (Julio Romero Agüero)

ISGT 2021 Technical Program Chair (Farrokh Rahimi) Broadcast of pre-recorded
11:30-12:00Keynote Talk - Broadcast of pre-recorded
12:00 - 12:30
Keynote Talk - Q&A (live)
12:30-1:15First Plenary Panel Session (Agility and Resilience of Critical Energy Infrastructure) Broadcast of pre-recorded
1:15-1:30Plenary Panel Q&A (live)
15 minute break
1:45-2:452*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
2:45-3:452*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
15 minute break
4:00-5:002*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
5:00-6:002*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
Wednesday, February 17, 2021
11:00-11:30Keynote Talk - Broadcast of pre-recorded
11:30-12:00Keynote Talk - Q&A (live)
12:00-12:45Second Plenary Panel Session (Innovation and Adoption of New Grid Technologies) Broadcast of pre-recorded)
12:45-1:00Plenary Panel Q&A (live)
15 minute break
1:15-2:152*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
2:15-3:152*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
15 minute break
3:30-4:302*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
4:30-6:30Poster Session - Live Q&A Session
Thursday, February 18, 2021
11:00-11:30Keynote Talk - Broadcast of pre-recorded
11:30-12:00Keynote Talk - Q&A (live)
12:00-12:45Third Plenary Panel Session (Distributed Grid-Edge and Behind-the-Meter Technologies) Broadcast of pre-recorded
12:45-1:00Plenary Panel Q&A (live)
15 minute break
1:15-2:152*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
2:15-3:152*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
15 minute break
3:30-4:302*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
4:30-5:302*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
5:30-6:302*Panel (live Q/A) (1/2 hour Q&A sessions)
End of Conference